Căderea penisului


  • Testosteronul este cel mai important hormon masculin, cu actiune principala in dezvoltarea sistemului reproductiv al barbatului, dar are un rol semnificativ pe multe alte planuri ale sanatatii, atat in cazul barbatilor, cat si al femeilor.
  • Totul despre penis – 8 lucruri pe care orice bărbat ar trebui să le știe
  • Îmbunătăți erecția
  • Barbatii circumcisi care sufera de caderea penisului Sensibilitate | casa alice busteni
  • Testicul necoborat - criptorhidia
  • Care este cel mai lung penis la bărbați

Vezi mai multe articole din categoria life-inedit Până căderea penisului înceapă să chelească, bărbatul povesteşte cum era asemănat căderea penisului celebrul actor din Baywatch, David Hasselhoff, însă toate complimentele au încetat în momentul în care britanicul a început să-şi piardă părul. Stevenson mărturiseşte cum pierderea podoabei capilare l-a afectat foarte mult la nivel emoţional şi astfel s-a hotărât să ajute bărbaţii care trec printr-o astfel de experienţă.

Britanicul a început să prezinte o emisiune la un post de radio alături de fondatorul unei asociaţiii americane pentru cei care suferă de pierderea podoabei capilare.

Bărbatul şi-a propus să înlăture stigmatul negativ asociat persoanelor care chelesc. Aspectul care i-a atras atenţia britanicului au fost aşa-zisele produse împotriva căderii părului care au început să fie comercializate ca produse căderea penisului îngrijire a părului.

căderea penisului

Prin această tactică de marketing, companiile nu mai scot în evidenţă pierderea podoabei capilare ca pe un element negativ, ci se concentrează pe aspectul de îngrijire.

Una dintre companiile care caută să îmbunătăţească relaţia cu clienţii prin maniera de promovare a produselor este brandul american, Hims care comercializează atât produse pentru disfuncţii erectile cât şi pastile care luptă împotriva căderii părului.

Fumatul poate micșora penisul

În Marea Britanie compania Hims s-a afiliat unei companii farmaceutice pentru a pune la dispoziţia doritorilor produse împotriva căderii părului.

Conform reprezentanţilor companiei Hims, iniţiativa de a se lansa pe piaţa britanică a avut foarte mult succes, iar medicamentele împotriva căderii părului sunt vândute ca prescripţie lunară la preţul de 30 de lire.

căderea penisului

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook! Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

căderea penisului