Penisuri atractive


penisuri atractive postura contorsionată a penisului

By cosmedicafaloplastie 0 Comments Evolutia marimii penisului si cum a fost influentata de preferintele femeilor Mai mare este mai bine, cel puțin asa spune un nou studiu atunci când vine vorba despre preferințele femeilor in privinta mărimii penisului.

Concluziile studiului sugerează faptul că preferintele femeilor ar fi putut determina evolutia mărimii penisurilor la bărbati către penisuri mai mari.

penisuri atractive messi și penisul său

Penisuri atractive psihologice publicate in trecut si care au cerut femeilor sa-si exprime preferintele cu privire la marimea penisului, au produs opinii mixte, unele studii spunând că femeilor nu le pasă de dimensiune, în timp ce alte studii spun că femeile preferă penisuri atractive mai mari.

Așa că echipa sa a pus bazele unui experiment în care femei australiane — aflate la o varsta medie de 26 de ani, s-au uitat fiecare la 53 penisuri atractive imagini în mărime naturală a diferitelor siluete masculine generate de calculator, proiectate pe un ecran.

Bărbații prezentati aveau diferite înălțimi, diferite raporturi de umăr-la-șold sau forme ale corpuluisi lungimi ale penisului in stare flasca.

Fumatul poate scurta penisul cu până la un centimetru. Între toate aceste caracteristici există o strânsă legătură. O echipă de cercetători din cadrul Universităţii Naţionale din Australia au studiat importanţa pe care femeile o acordă dimensiunilor penisurilor bărbaţilor. Brian Mautz, Bob Wong, Richard Peters şi Michael Jennions au folosit metoda generării de imagini computerizate cu scopul de a testa efectele pe care le are dimensiunea penisului în raport cu înălţimea şi forma trunchiului asupra atractivităţii pe care o are corpul bărbaţilor pentru femei.

În penisuri atractive anterioare, femeile au perceput în general bărbații înalți, cu rapoarte mai mari umăr-șold, ca fiind mai atragatori, ceea ce face acești factori importanți în modul în care o femeie judecă atractivitatea. Femeilor din studiul curent li s-a cerut apoi să evalueze bărbații pe o scară de atractivitate1 fiind cel mai puțin atractiv și 7 fiind cei mai atractivi.

Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău

Cu toate că forma corpului a fost cel mai important factor în dacă sunt sau nu o femeie percepe trupul bărbatului atractiv sau nu, mărimea penisului, de asemenea, a influențat în mod semnificativ atracția. Cu toate acestea, relația nu era neapărat liniară — adică.

penisuri atractive forme ale membrilor în timpul erecției

De exemplu, rata la care femeile evaluează bărbații ca fiind atrăgători a scăzut atunci când penisurile in stare flasca au fost mai lungi decât 7,6 cm. Nu e foarte clar de ce femeile preferă penisurile mai mari, dar studiile au arătat că femeile preferă penisurile cu dimensiuni mai mari, penisuri atractive acestea pot creste satisfactia sexuală, a spus Mautz.

The #1 Quality Women Find MOST Attractive In Men - Money, Looks, Status, Dominance or Something Else

Evoluția mărimii penisului Din moment ce oamenii primitivi nu purtau haine, penisurile bărbaților au fost evidente pentru femei. Așa că, dacă femeile si-au ales partenerii în funcție de mărimea organelor lor genitale, este posibil ca aceste decizii să fi influențat evoluția catre penisuri mai mari, penisuri atractive studiului, care a fost publicat in jurnalul Proceedings al Academiei Nationale de Stiinte.

Dar, psihologul evolutionist Gordon Gallup Jr. Teoretic, femeile din primele zile ale evoluției umane ar fi văzut cele mai multe penisuri într-o stare flască.

penisuri atractive anestezic și erecție

penisuri atractive Mai mult decât atât, rezultatele arată că femeile sunt mai atente la raportul dintre umeri și șolduri, mai mult decât la dimensiunea penisului atunci când evaluează imaginea unui bărbat ca fiind atrăgătoare, a spus el. Gallup și-a făcut propria cercetare asupra evoluției penisului, care a penisuri atractive el a fost modelată de concurența dintre barbati pentru a fertiliza ovarele unei femei.

Oricare ar fi motivul pentru penisuri mai mari, acest domeniu de studiu abordează o întrebare pe care unii o vor găsi plină de umor, a recunoscut Mautz, liderul studiului.

penisuri atractive ajuta un om fără erecție