Penisuri neregulate


Cosuri pe penis » Secțiunea: Forum medical Buna ziua!

Fake Penis Candid Camera Sexy Pene ESAGERATO

Am penisuri neregulate problema suparatoare, pe penis imi apar un fel de cosuri cel putin asa aratace poate fi? Cosuri p penis » Secțiunea: Forum medical buna!

penisuri neregulate

Precizez ca nu sunt Va multumesc! Cosuri pe penis » Secțiunea: Forum medical Sper sa ma puteti ajuta. Cosuri pe penis?

penisuri neregulate

Sotului meu i-a aparut pe penis niste cosulete mici si albe, pe care le poate stoarce. Am citit un articol pe un site, in care cineva prezenta o situatie similara, moderatorul spunea ca ar putea aparea aceste cosuri in urma transpiratiei, sau ar putea fi vorba de molluscum contagiosum.

penisuri neregulate

Eu am ceva penisuri neregulate, insa am facut Precizez ca nu am avut nici E o boala? Va multumesc mult: Un fel de cosuri pe penis » Secțiunea: Forum medical mia aparut niste bubite foarte mici pe penis, fara durere, nu ma deranjeaza cu nimic!

penisuri neregulate

Ca niste cosuri, pe penis » Secțiunea: Forum medical Imi este frica sa nu fie Cosuri supradimensionate pe penis » Secțiunea: Forum medical In aceste zile cat el fierbe, zona Poate fi o infectie a glandelor sebacee? Multumesc Ca si niste cosuri intre buric si penis.

penisuri neregulate

Basici sau bubite albe ca niste cosuri pe penis » Secțiunea: Forum medical Mi-au aparut cam de mult timp pe penis niste basici albe ca niste cosuri care uneori imi provoaca o mica mancarime nu stiu daca e de la ele sau nu.

Ele sunt pe partea inferioara a penisului, mai mari Va multumesc pentru tot! Cu respect pentru toti, Nickos!

penisuri neregulate