Rugozitatea penisului


Toate serviciile 54 Condiloame genitale la barbati : îndepărtarea laser a verucilor genitali si condiloamelor de pe penis in Moldova Chisinau!

rugozitatea penisului

Terminologia de specialitate denumeste negii genitali condyloma acuminata. Acestia sunt niste micropapule de culoare rozalie sau excrescente gri avand localizarea la nivelul regiunii anale si genitale.

Care este varsta virilitatii tale?

Negii genitali sunt cauzati de una dintre cele mai frecvente boli care se transmite rugozitatea penisului cale sexuala si este cauzata de virusul papilloma uman HPV. Pana in prezent, s-au descoperit aproximativ de forme ale HPV, rugozitatea penisului care peste 40 conduc la aparitia acestor negi genitali.

La unele femei posedă dimensiuni mai reduse decât labiile mari, dar se atestă o variabilitate mare ca formă și mărime. Aceste structuri sunt caracteristice doar omului, lipsind la celelalte mamifere.

Infectia poate fi transmisa prin intermediul contactelor sexuale, gradul de contagiozitate ale afectiunii fiind atat de mare incat partenerul persoanei afectate poate contacta acest tip de boala chiar si dupa primul act sexual. Simptomatologia negilor genitali: Dupa ce a patruns in organism, virusul va manifesta o perioada de inactivitate care poate fi cuprinsa intre cateva luni si chiar cativa ani.

Eliminarea papiloamelor, condiloamelor

Avand in vedere faptul ca exista anumite persoane care nu manifesta nici un fel de simptome sau semne ale acestei afectiuni, riscul transmiterii bolii catre alti parteneri creste intr-o maniera considerabila. Negii genitali se pot dezvolta la nivelul organului sexual, al scrotului, al uretrei sau chiar in zona rectala. Acestia sunt reprezentati de niste excrescente cu suprafata moale si neteda, in cazul in care sunt localizati in regiunea penisului, sau ca niste formatiuni diforme si cu o suprafata dura cand se afla in zona rectala.

De multe ori, negii genitali pot avea rugozitatea penisului similar conopidei, cu o textura dura la atingere, iar suprafata acestoa poate avea o culoare inchisa.

Can I feel it? (Post op Phalloplasty)

Condiloamele sunt niste tumori asemanatoare negilor, localizate rugozitatea penisului aria genitala. De obicei, sunt nedureroase, dar pot determina prurit mancarimiarsuri sau sangerari usoare.

Eliminare laser a verucilor genitali si condiloamelor

Pot fi localizate, de asemenea, in jurul uretrei sau anusului. Vizual, condiloamele acuminate se aseamănă cu verucile negii simple.

Ele au dimensiuni mici de la câţiva milimetri până la un centimetrusunt de culoare rugozitatea penisului sau de culoarea pielii, au o suprafaţă netedă sau uşor rugoasă.

rugozitatea penisului

La bărbaţi, condiloamele acuminate negii genitali se pot forma pe penis şi pe scrot. Negii rareori se formează în gură.

rugozitatea penisului