Vierme penis. O CIUDĂŢENIE a naturii! Viermele care copulează fără penis - formatie-de-nunta-coral2.ro


Top citite acum

Tweet Snap Hei, eu sunt Dr. Mona Moore. Evident, ăsta nu este numele meu real, dar sunt medic pe bune. Totuși, să nu vă fie milă de mine, pentru că întotdeauna voi avea un loc de muncă, un apartament de zece ori mai mare ca al vostru și dreptul să vă spun ce să faceți, pur și simplu pentru că întotdeauna știu ce e mai bine.

 • Mii de „pești-penis” au eșuat pe o plajă din California
 • Penisul meu a fost amputat
 • Abonamente Penisul — noțiuni de anatomie si fiziologie Penisul este un organ genital masculin extern, care are rol atât în reproducere, cât și în micțiune.

Acum, bucurați-vă de rubrica mea! Eu n-am penis, aşa că poate mi-e colecție de penisuri masculine greu să înţeleg, dar singura dată când mi-a băgat cineva ceva în uretră a fost pentru un control antidoping, iar atunci era să-i dau medicului un şut la momiţe.

E dureros, umilitor, categoric non-erotic.

Totuşi pe unii fix chestia asta îi excită, deşi o regretă imediat după ce-o fac. Odată am avut ca pacient un bărbat de 45 de ani care a intrat cu o barbă zburlită şi o expresie chinuită, care se plângea de dificultăţi urinare — adică nu se putea pişa şi asta îl durea.

 1. Liant pentru penis
 2. Creaturile care au invadat o plajă din California.
 3. Masculin penis în vârstă
 4. Animalele marine au fost scoase din vizuini de o furtună violentă, iar valurile agitate le-au aruncat pe plajă, lăsându-le expuse în fața prădătorilor.

Aşa că i-am de ce o erecție instabilă un tub în penis ca să se scurgă urina şi l-am trimis la Radiografie. Am văzut vierme penis avea nişte umflături pe vezică, aşa c-am crezut că e în ultimul stadiu vierme penis cancerului vezical. I-am spus că urmează să fie dus la chirurgie unde un doctor îi va introduce o cameră video pe uretră ca să vedem ce are acolo — tot n-a zis nimic. După ce i-am inserat camera în vezică am rămas cu toţii şocaţi.

Șituație – penis

Alea nu erau tumori canceroase pe vezica lui, ci nişte viermi care se foiau continuu. Tipul avea o orgie de viermi în vezică. Se pare că vierme penis îi place să pescuiască în fiecare duminică şi, în timp ce aşteaptă să muşte ceva, el vierme penis mai îndesa câte un viermişor pe vârful pulii, pentru că îl excita senzaţia.

vierme penis stimulator de erecție electric

N-am înţeles niciodată pescuitul sau sexul cu animaledar sunt destul de sigur că îndesarea momelii vii pe penis nu e o metodă bună ca să prinzi un peşte. A fost prima dată când am văzut viermi. Totuşi eram deja obişnuită cu beţe, stilouri, chiar şi termometre, unde excitaţia uretrei e mai importantă decât riscul de muri tăiat de cioburi sau otrăvit cu mercur. Unui puşti i-am găsit un cablu acolo.

Știință, Tehnologie, Internet, Gadgeturi

Îl folosea ca să se masturbeze, dar capătul s-a dat peste cap pe interior şi i-a rupt pielea la ieşire. Nu sunt numai băieţii o fac. Am găsit şi o fată cu rimelul blocat acolo. Alta vârâse capul cu peria primul, aşa că, atunci când a încercat să-l scoată s-a blocat acolo şi a fost nevoie să-l scoatem prin operaţie.

vierme penis Mă trezesc dimineața și nu există erecție

Cele mai tari sunt scuzele lor penale şi mie îmi place să-i fac să-mi dea cât mai multe detalii. Cum să spui că peştele tău auriu s-a vârât singur acolo?!

vierme penis este ca o scădere a erecției

Asta mi-a zis un adolscent din India care zice că-şi ţinea peştele vierme penis mână în timp ce-i curăţă acvariul. S-a dus să se pişe — cu peştele încă viu în mână — şi i-a alunecat dihania fix în vârful penisului.

vierme penis exercițiu de tratament pentru erecție

E adevărat că va avea un viitor luminos în cluburile de sex tailandeze, dar asta doar dacă învaţă să catapulteze peştele din pulă fix în cocktailurile dubioşilor de acolo.

Se pare că el încerca să ajungă la prostată aşa, că auzise vierme penis va provoca un orgasm instant. După tipul cu viermii am decis să analizez situaţia.

 • Penisul – noțiuni de anatomie si fiziologie – formatie-de-nunta-coral2.ro
 • Ottoia tricuspida - „viermele penis” era un carnivor feroce - SciNews
 • Bărbați cu penis liberi
 • De Petre DobrescuVineri, 23 noiembrieJackson a început să sângereze şi să aibă dureri în urmă cu câteva luni.
 • Viermele-penis, o delicatesă în Japonia

Mă simţeam ca o şcolăriţă naivă care caută ceva prin dicţionar. Oare se scoate obiectul înainte să ejaculeze? Oare îţi lărgeşte gaura şi începe să ţi se scurgă sperma pe crac incontrolabil?

vierme penis o erecție la un bărbat la 50 de ani

Există vreun alt motiv în afară de boală psihică, pentru care i-ar plăcea cuiva aşa ceva? Astfel am aflat că există tone de forumuri despre ce lubrifiant să foloseşti. Există şi aparate speciale pe care să ţi le vâri acolo, betigaşe metalice de de lire sterline, care se dilată după inserţie.

Citește în continuare

Există chiar şi variante de lux cu diamante şi aur. Aşadar, dacă sunteţi nişte devianţi sexuali, care s-au plictisit să-şi vâre chestii pe cur, aţi face bine să vierme penis în astea, ca să nu mai mă obligaţi pe mine să vă admir puroiul pişăcios. Traducerea: Mihai Popescu.