Crește penisurile, Tipuri de penisuri


Home » Maratoanele Descopera » Mari întrebări » De ce bărbaţii au penisuri mari dar testicule mici?

Urotrin Prostata

De ce bărbaţii au penisuri mari dar testicule mici? Autor: Alexandru Voiculescu La baza acestei probleme stă o explicaţie evolutivă.

  • Priapismul penisului
  • Veale și echipa sa au descoperit că anxietatea legată de penis era mai mare la homosexualibisexuali și vârstnici.
  • Ce poate fi un penis mic

Dimensiunea relativă a penisului şi a testiculelor se poate reduce la strategiile de împerechere, conform IFL Science. Un astfel de studiu poate oferi informaţii interesante cu privire la culturile primilor oameni.

crește penisurile cea mai bună metodă de mărire a penisului

Experţii sugerează că dimensiunea testiculelor creşte odată cu competiţia între masculi. La cimpanzei, spre exemplu, crește penisurile nu este doar între masculi, ci şi între sperma acestora.

Micsorarea penisului: cele mai frecvente cauze Micsorarea penisului reprezinta o reducere in dimensiuni a organului sexual masculin.

Cu cât produc mai multă spermă, cu atât au şanse mai multe de a avea moştenitori. De aceea testiculele lor șarpe penis relativ mari.

Îmbunătățirea mărimii masculine, fără intervenții...

Schimbările climatice ar fi dus la dispariția unor specii umane În cazul gorilelor, unde există poligimie, adică o organizare de tip harem, unde un singur mascul are mai multe femele, nu există competiţie. Aşadar, testiculele acestora sunt relativ mici în comparaţie cu penisul.

Când își crește penisurile pentru sezon, rațele se apleacă la presiunea socială din rahat rudă maro, Oxyura jamaicensis, cu suprafață frumoasă de apă verde și roșu colorat " Doar două animale cunoscute își pot regla dimensiunea penisului pentru a face față presiunilor de mediu: barnacul de ghindă hermafrodită sesilă și rața. Barnacles își pot întinde membrii crește penisurile prin valurile prăbușite pentru a se angaja într-o încercare sărată.

Acest lucru este valabil şi la oameni, crește penisurile testiculele sunt mici raportate la dimensiunea penisului. Dar în cazul omului, este vorba de ceva mai crește penisurile, întrucât intervine factorul cultural care face ca aceste comportamente să varieze de la monogamie, la poligimie, poliandrie sau poligiandrie relaţii poligame de ambele părţi.

De asemenea, în cazul omului, cel mai important organ sexual din punct de vedere evolutiv este creierulşi abilitatea oamenilor de a supravieţui condiţiilor vitrege.

crește penisurile este posibil ca penisul să nu se miște

Un mascul care era capabil să ofere protecţie în asemenea condiţii era preferabil faţă de unul cu o capacitate de împerechere mai mare.

Acest argument se dezvoltă şi în sensul dezvoltării copiilor, unde la oameni este nevoie de mai mult timp ca la crește penisurile primate, deci aceştia aveau nevoie de protecţie pe o perioadă mai îndelungată. Astfel, monogamia a avut o importanţă adaptativă crucială, mediul înconjurător făcând ca familia să devină instituţia de bază a societăţii.

De ce bărbaţii au penisuri mari dar testicule mici?

Cât despre morfologia penisurilor, cercetătorii susţin că oamenii au o dimensiune relativ normală comparativ cu alte specii. Primatologul Alan Dixson susţine în cartea sa Primate Sexuality că penisul uman este mai degrabă plictisitor comparativ cu speciile de primate cu relaţii de poligiandrie. Morfologia crește penisurile a penisurilor la primate poligiandrice.

crește penisurile ce determină creșterea penisului

În imagine sunt reprezentate specii din genul Macac d, e, f sau cimpanzeu h. Credit: Alan Dixson În concluzie, această discrepanţă se traduce în termeni evolutivi, competiţia între masculi nefiind centrată pe organul genital masculin şi pe capacitatea sa de inseminare, ci pe abilitatea acestuia de a oferi protecţie şi siguranţă.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:.

  • Erecție ușoară
  • Prezentare generală[ modificare modificare sursă ] În comparație cu alte primate, inclusiv exemplarele mari, cum ar fi gorilapenisul uman este mai gros, atât în termeni absoluți, cât și în raport cu restul corpului.
  • Relații sexuale rapide cu erecție slabă