Nasul penisului. Iritația penisului: din ce cauze apare și cum se tratează


Micsorarea penisului: cele mai frecvente cauze Micsorarea penisului reprezinta o reducere in dimensiuni a organului sexual masculin. Uneori, micsorarea acestuia este permanenta, iar alteori reducerea dimensiunilor lui este rezultatul unei afectiuni tratabile sau un rezultat al stilului de viata al barbatului. Ce spun cercetarile despre dimensiunea medie a penisului O cercetare din "BJU International" arata ca, in medie, dimensiunile penisului intra in urmatoarele categorii: Lungimea medie a unui penis flasc este de 9,16 cm; Lungimea medie a unui penis flasc intins este de 13,24 cm; Lungimea medie a unui penis erect este de nasul penisului cm; Circumferinta medie a unui penis flasc este de 9,31 cm; Circumferinta medie a unui penis erect este de 11,66 cm, scrie medicalnewstoday.

E adevărat că bărbații cu nasul mare sunt mai dotați? Autor Claudiu Petrișor Atât la noi în țară cât și în străinătate, circulă mitul potrivit căruia masculii care au nasul mai mare sunt și mai dotați din punct de vedere nasul penisului.

cum să înfășori un penis

Este adevărat? Mitul este atât de răspândit, încât oamenii de știință au studiat dacă există vreo legătură între mărimea penisului și cea a nasului.

Marire penis

Cercetătorii nu au găsit nici un fel de legatură între dimensiunile nasului si mărimea organului sexual. Dar, există o corelație între mărimea nasului și apetitul sexual.

penisuri foarte groase

Un nas mic releva faptul că posesorul său nu are un apetit sexual deloc mare. Se pare că este valabilă și reciproca.

cum se realizează o erecție rapidă la bărbați

De ce Rudolph, renul lui Moș Crăciun, are nasul roșu? Totuși, persoanele care au nasul mare au anumite calități. Da, dar nu fizice.

Nasul lui mare poate indica marimea penisului? Un nas mic releva faptul ca stapanul sau dispune de un apetit sexual mic, sustin specialistii Sexgen. Valabil si viceversa. De fiecare data cand intalnim persoane noi, le judecam in functie de aspectul lor. Unele dintre judecatile noastre se pot dovedi gresite mai tarziu, in timp ce altele raman corecte.

Un nasul penisului efectuat în Marea Britanie a demonstrat faptul că cei cu nasul mare sunt mai ambiţioşi, perfecţionişti, înclinaţi nasul penisului performanţă, cu reale abilităţi de investitor şi excelenţi economişti.

Curiozități despre nasul uman: Nasul uman este considerat a fi unul dintre cele mai bune filtre de aer din natură. Ulteior, aerul este inhalat, direcționat, umidificat și încălzit pentru ca țesuturile plăminilor să fie protejate; Oamenii sunt capabili sa perceapă mai mult de