Penis improvizat


penis normal de dimensiune penis

Home » Stiinta » Primul transplant de penis din lume s-a dovedit un succes. În urmă cu un an, medicii din Statele Unite ale Americii au reuşit să efectueze primul transplant complet de penis şi scrot din lume, beneficiarul acestuia fiind un veteran al Armatei americane.

Primul transplant de penis din lume s-a dovedit un succes. Bărbatul se simte ”întreg din nou”

Identitatea pacientului a rămas secretă, fiind făcut public doar modul în care bărbatul a ajuns să aibă nevoie de această procedură. Astfel, în timpul unei misuni care a avut loc îndetaşamentul din care făcea parte soldatul a intrat într-o ambuscadă şi, atunci când acesta a vrut să accorde primul ajutor unui coleg, a călcat pe un dispozitiv exploziv improvizat.

Explozia acestuia a făcut ca bărbatul să îşi piardă organele genitale, o parte din abdomen şi din picioare.

erecție proastă la 30 de ani

A doua corvetă construită în România a fost livrată către Marina Militară din Pakistan Anterior accidentului suferit de fostul soldat american, mai fusese efectuat un singur astfel de transplant, într-un spital din Guangzhou Chinaîn Din păcate, transplantul din eşuase, penis improvizat prezentând semne de necroză din cauza alimentării insuficiente cu sânge.

În anulmedicii de la Spitalul John Hopkins din Baltimore, statul Maryland SUAau decis că veteranul reprezintă un candidat potrivit, din punct de vedere fizic şi psihologic, pentru procedura de transplant de penis.

dacă o fată are penis

Totuşi, a fost nevoie de cinci ani de pregătiri pentru ca procedura să aibă loc. Aceste pregătiri au inclus o serie de experiemente pe cadavre şi penis improvizat unui donator potrivit.

CUM SE RUPE AȚA? Despre PORSCHE și PENIS - SEXUL vs BARZA

Procedura la care a fost supus bărbatul a fost una îndrăzneaţă, medicii propunându-şi transplantarea penisului, scrotului şi peretelui abdominal inferior, în total fiind transplantată o masă de peste două kilograme. Operaţia a durat 14 ore şi penis improvizat fost nevoie de o echipă formată din 11 chirurgi care penis improvizat conecteze vase de sânge care puteau ajunge şi la o grosime de unu-doi milimetri.

La un an de la efectuarea procedurii, medicii explică faptul că recuperarea pacientului merge bine, masa a stabilit legătura cu nervii organismului pe care a fost transplantată.

erecție și fenazepam

Specialiştii care se ocupă de cazul bărbatului explică faptul că acesta va putea să ducă o viaţă normală şi chiar să devină tată, făcând precizarea că posibilii copii vor avea ADN -ul donatorului.

Citeşte şi:.

înseamnă mărirea penisului