Penisuri exotice, Sexshop XSHOP Chisinau | Balti | Moldova


Sigurdur Hjartarson este întemeietorul Muzeului de Penisuri din Islanda.

Vezi galeria foto » Există o singură ţară pe glob, unde desenarea sau pictarea unor falusuri umane pe ziduri, pereţi, uşi sau chiar ferestre nu este considerată un afront adresat bunelor moravuri şi nici măcar o golănie minoră. Ciudatul obicei este de fapt o tradiţie deosebit de interesantă, cu ramificaţii neaşteptate în cultura, religia şi obiceiurile locale. Nu are nicio legătură cu vulgaritatea sau obscenitatea condamnate de buna cuviinţă a oricărui om penisuri exotice educaţie minimă. De fapt, este vorba de întrepătrunderea aspectelor sacrului şi profanului în viaţa cotidiană chiar şi în secolul XXI.

Muzeul oferă vizitatorilor din lumea întreagă o perspectivă amănunţită asupra penisurilor de toate dimensiunile. Hjartarson a început colectarea falusurilor încu un singur penis, de la un taur, iar în prezent colecţia a atins impresionantul număr de de exemplare, de la 90 de specii.

Cel mai mare penis aparţine unui mascul de balenă supradotat şi cântăreşte 70 de kilograme şi are o lungime de 1,7 metri. Cel mai mic aparţine unui hamster prăpădit şi are modesta lungime de doar doi milimetri.

o erecție în câteva ore

Totuşi, se simte absenţa unei specii: Homo Sapiens, dar, problema pare a-şi găsi rezolvarea, din moment ce un penisuri exotice, un american, un islandez şi un englez au promis solemn să-şi doneze mădularele muzeului după moarte. Americanul, în vârstă de 52 de ani, şi-a descris amănunţit penisul pe care l-a numit Penisuri exotice  într-un document oferit muzeului, ba mai penisuri exotice decât atât, chiar i-a făcut şi un mulaj.

Donatorul islandez are venerabila vârstă de 93 de ani şi a avut un succes nebun la femei pe vremea când organul îi era puternic vascularizat.

lungimea penisului ceea ce este normal

Acesta speră ca actul caritabil să-i confere gloria eternă. Totuşi, s-ar putea ca donaţia să nu aibă efectul dorit, având în vedere că bărbatul a mărturisit că penisul i se micşorează cu cât înaintează în vârstă… ProTV.

erecția masculină dimineața și absența acesteia