Penisuri umane


inel pe carnea penisului

În stare flasca, neerectila dimensiunea medie este de 9. Noile masuratori ar trebui sa-i linisteasca si sa-i asigure pe multi barbati ca au dimensiunea penisului in limite normale, au declarat cercetatorii britanici, care au adunat date de la penisuri umane în care participantilor le-a fost masurat pensiul de catre un profesionist.

Apoi, cercetatorii au folosit datele pentru penisuri umane concepe un grafic pe care medicii il pot folosi la barbatii pe care ii consiliaza, care sufera de anxietate legata de dimensiunea pensisului.

puterea masculină pentru a crește erecția

În cazuri rare, barbatii pot fi diagnosticati cu tulburare de corp dysmorphic preocupare obsesiva despre defecte fizice imaginare sau reale - o conditie psihologica care poate duce la un comportament obsesiv si anti-social, depresie si chiar sinucidere. Participantii la studiu au fost barbati in varsta de de ani ale caror penisuri au fost masurate în cadrul a 20 de studii efectuate în Europa, Asia, Africa si Statele Unite ale Americii.

erecția la bărbați se termină

Cercetatorii nu au identificat o corelatie convingatoare intre dimensiunea piciorul unui barbat si lungimea penisului si au recunoscut ca rezultatele lor ar putea fi influentate de posibilitatea ca barbatii care s-au oferit voluntari sa fie mai increzatori in marimea penisului penisuri umane decat populatia generala.